Det var Handen Open 2019 det

Categories: Tävling
Tags: No Tags
Comments: Comments Off
Published on: 2019-08-25

Ännu ett spännande och välorganiserat Handen Open att lägga till handlingarna.  Ett av de mest väloljade som webmaster varit med i och därför börjar jag med att å vår vördade ordförandes vägnar rikta ett stort och innerligt tack till alla fantastiska funktionärer som ställde upp och gjorde tävlingen till en succé. Utan er hade det naturligtvis inte varit möjligt. Tack!

Knorren på Handen Open, det som gör att den skiljer ut sig från andra nationella tävlingar, är förstås den spännande finalen, utslagstävlingen där de 16 bästa skyttarna i den ordinarie tävlingen möts man mot man tills bara en återstår (jo, jag håller med, det är alldeles för lite kvinnor i den här sporten). I år var den extra spännande. Kanske inte för er webmaster som åkte ut i första omgången, men för de övriga duktiga skyttarna som visade sig vara otroligt jämna in i det sista. I den sista duellen som stod mellan Mats från Handens och Göran från Mälarhöjdens gick dock Göran segrande ur striden. Det blev hans andra vinst i Handen Open.

Här är det klart för start i ottan, tack vare de nya målställen står tavlorna jämnt och fint som tänderna på en Hollywoodskådis.

Knorren på Handen Open (jo, den har två, måste vara nåt radioaktivt) är Adams soppa. Många är de skyttar som kommer enbart för att få en mugg eller två med gulaschsoppa av yppersta kvalitet och smak.

Det enda mankemanget under tävlingen var att Adam ställde sig på fel plats. Fast det var rätt plats. Eller hade varit. Hursomhelst, Mathias ordnade en bild åt Richard i sekretariatet med en tydlig förklaring till vad som hänt och hur det skulle åtgärdas.

Poängräkning, markering, förplägnad och vuxet tidsfördriv ingick i konceptet.

Årets duell. Och en närbild på Mats för att han hade dagens blygsammaste t-tröja.

Och slutligen de 8 bästa i finalen i fallande ordning från vänster och med prispengar i näven.

Comments are closed.

Welcome , today is fredag, 2024-03-29