Tävlingsanmälan 2024

Upper page: Tävling och träning

Listan över tävlingar uppdaterad 2024-06-23 med endast Hemortens Militär snabbmatch. Snart lägger vi också upp höstens externa tävlingar, och som vanligt fyller vi på med klubbtävlingar efter hand, kolla vår hemsida då och då. Håll också utkik på kretsens hemsida för eventuella ändringar.

Anmäl dig till tävlingar här nedan. Om tävlingen inte finns med i listan, skriv vilken det gäller i rutan “Fritextfält”.

OBS! Vi har blivit tvungna att hålla en mer strikt linje för anmälan när det saknas pengar på ditt skyttekonto. Om du har minus på ditt konto kommer din anmälan inte att behandlas. Se till att fylla på kontot i god tid innan det är dags för tävlingar! Här kan du kolla hur ditt konto ser ut.


Här är den mycket viktiga information du behöver läsa innan du anmäler dig:

  • Observera att startavgifter för tävlingar ska skickas till ditt skyttekonto innan anmälan. Du blir inte anmäld förrän betalning är gjord.
  • Inbjudningar brukar komma en månad eller mer innan tävlingsdag och anmälan bör göras redan på första inbjudningsdagen, så gör betalningar i god tid enligt kretsschemat.
  • Swisha till klubbens nummer, 123 162 59 53 eller betala till klubbens plusgirokonto, 20 52 24-9. Märk med ditt namn och tävlingens namn. Startavgifterna för externa tävlingar ligger oftast på 100-150 kronor, betala in så att det täcker dina kommande tävlingar. Blir det ett överskott kan du ju alltid använda det till nästa tävling.

    Vanligtvis får du ett bekräftelsemejl från tävlingssekreteraren inom två dygn.
    Om inte, skicka ett mejl till kassorhpsk.se.


    Welcome , today is måndag, 2024-06-24