Hög tid att anmäla sig till Hemortens

Categories: Krutskytte, Tävling
Tags: No Tags
Comments: Comments Off
Published on: 2023-04-01

Det är dags för Hemortens igen! Tävlingen där du tävlar med hela Sverige på Sanda, vår egen skjutbana! Hemortens sparkar igång 29 april, men du måste anmäla dig till vår tävlingssekreterare senast 13 april. Du kan anmäla dig här. Glöm inte att ange antal starter i Hemortens, det finns ett särskilt fält för det! Men ange inte fler starter än du tänker skjuta! Varje start kostar 90 kronor.

Om du vill delta i Hemortens tävling i magnumprecision gör du en separat anmälan för den. Även den finns med på vår anmälningssida. Ange antal önskade starter!

Är du nybörjare och går pistolkortskursen? Då har du en start betald av klubben. Du kommer att skjuta tävlingen tillsammans med din handledare och en lånepistol om du inte har någon egen. Men du måste fortfarande anmäla dig!

För dig som inte tävlat så mycket eller inte tävlat alls gäller samma råd som alltid: Tala med dina mer erfarna klubbkamrater. De berättar gärna vad tävlingen går ut på och hur den går till.

Alla uppgifter om tävlingen (regler, klasser, grupper m.m.) hittar du annars på förbundets inbjudan som du hittar här. Inbjudan till magnumtävlingen hittar du här.

Comments are closed.

Welcome , today is lördag, 2024-04-20