Anmäl dig snarast till Hemortens!

Categories: Inbjudan, Krutskytte, Tävling
Tags: No Tags
Comments: Comments Off
Published on: 2024-03-10

Om en dryg månad går startskottet för tävlingen Rikstävlingen Hemortens Banor där alla skyttar i klubben kan delta i riktiga nationella tävlingar med priser och möjlighet till standardpoäng – på vår egen bana i Sanda.

Du anmäler dig via vår tävlingssida, välj tävlingen “Hemortens banor” och/eller “Hemortens banor Magnum”. I anmälan behöver du inte ange vilka grupper du vill tävla i. Det enda du behöver ange angående tävlingen är antalet grupper du vill vara med i, det blir en start för varje grupp. Allt du behöver veta kommer att finnas i Pistolskytteförbundets inbjudningar som inom kort finns att tillgå på deras hemsida. Vi lägger även ut en länk här så snart de finns tillgänliga. Lägg märke till att det är två olika anmälningar för Precision och Magnum precision.

Sista dag för anmälan är 10 april. Håll den tiden och anmäl dig gärna redan nu. Vår tävlingssekreterare kommer att beställa kort i god tid för alla starter och behöver din anmälan. Kostnaden för varje start är 90 kronor. Du behöver sätta in pengarna på ditt skyttekonto innan anmälan.

Comments are closed.

Welcome , today is lördag, 2024-04-27