Ditt skyttekonto

Upper page: Tävling och träning

Uppdaterad 2023-02-06

Här kan du se hur ställningen är på ditt skyttekonto. Där ingår kostnader för till exempel tävlingsavgifter, avgift för Farstahallens krutskytte, märken och annat. Observera att en anmälan till tävling inte kommer att hanteras om det inte finns tillräckligt för att täcka startavgiften på ditt konto. Om du är osäker på ditt medlemsnummer, skriv ett mejl till vår kassör (kassorhpsk.se) eller vår skyttesekreterare (richardhpsk.se).

Du kan fylla på kontot genom att swisha till 123 162 59 53 eller genom att betala till klubben plusgirokonto 20 52 24-9. Ange medlemsnummer, syfte och namn. Skriv till exempel så här i meddelandefältet: ”999, tävling, Maggan Skytte”. Glöm inte syfte, annars måste vår kassör gissa vad pengarna är avsedda för, och det är inte säkert hon kommer fram till samma syfte som du avsåg.

Nytt för i år är att skyttekontona presenteras i en pdf-fil med mer information. Du kan se prispengar, inbetald summa, kostnad för klubbtävlingar, kostnad för externa tävlingar samt aktuellt saldo. Den aktuella filen sträcker sig till 1 januari i år och har uppgifter för hela 2022.

En viss reservation för ditt konto om du betalat in många små summor under många tillfällen. Kontrollera dina uppgifter och om du tycker att något inte stämmer, hör av dig med frågor till kassorhpsk.se.

Här är filen: Klubbkonton 2023-01-01


Welcome , today is tisdag, 2023-02-07