Skjut inte sönder våra målställ!

Categories: Sandabanan
Tags: No Tags
Comments: Comments Off
Published on: 2019-08-27

Förrförra helgen slet vi i två dagar med att bygga det nya fina målstället. På onsdagen hade någon redan börjat skjuta sönder det. Vår fixare Tommy målade över de sönderskjutna ställena, och på Handen Open såg det snyggt ut igen. Men i dag på träningen upptäckte vi att hade någon gett sig fan på att vi inte ska få ha det snyggt och trevligt, massor av kulhål vid bana 20 (bana 19 var det i onsdags som fick smaka på dåligt skytte).

Om du är så dålig på att hantera ditt vapen att du träffar målställen en meter under tavlan så ska du sluta utöva dåligt snabbskytte och träna tills du klarar det. Om du inte tycker att det är rimligt har du inget på vår bana att göra!

Och om du ställer prylar på målstället i stället för att skjuta på tavlor så vet du från och med nu att det är förbjudet.

Om någon sett vem som stod på bana 19 förra onsdagen (21/9) eller på bana 20 i söndags eller i går (25-26/9) så får du gärna höra av dig till någon i HPSK. Det finns flera viktiga orsaker till att vi inte vill ha dåligt skytte på banan och vi vill gärna få ett slut på detta innan vi blir tvungna att bygga nya målställ igen.

Sönderskjutet 21/9, bana 19:

Sönderskjutet 25-26/9, bana 20:

Comments are closed.

Welcome , today is tisdag, 2024-03-19