Tävlingsanmälan 2022

Upper page: Tävling och träning

Vi hoppas på en någorlunda normal tävlingssäsong i år. Listan över tävlingar nedan uppdateras sporadiskt tills vi har gjort en komplett lista över interna tävlingar. Håll också utkik på kretsens hemsida för externa tävlingar och på vår hemsida för klubbtävlingar. Anmäl dig till tävlingar här nedan. Om tävlingen inte finns med i listan, skriv vilken det gäller i rutan ”Fritextfält”.

OBS! Till SM anmäler du dig själv i år. Gå in på SM-sajten och rulla ner en bit på startsidan för instruktioner.

OBS! Vi är tvungna att hålla en mer strikt linje för anmälan när det saknas pengar på ditt tävlingskonto. Om du har minus på ditt konto kommer din anmälan inte att behandlas. Se till att fylla på kontot i god tid innan det är dags för tävlingar! Här kan du kolla hur ditt konto ser ut.


Här är den mycket viktiga information du behöver läsa innan du anmäler dig:

  • Observera att startavgifter för tävlingar ska skickas till klubbens konto innan anmälan. Du blir inte anmäld förrän betalning är gjord.
  • Inbjudningar brukar komma en månad eller mer innan tävlingsdag och anmälan bör göras redan på första inbjudningsdagen, så gör betalningar i god tid enligt kretsschemat.
  • Swisha till klubbens nummer, 123 162 59 53 eller betala till klubbens plusgirokonto, 20 52 24-9. Märk med ditt namn och tävlingens namn. Startavgifterna för externa tävlingar ligger oftast på 100-150 kronor, betala in så att det täcker dina kommande tävlingar. Blir det ett överskott kan du ju alltid använda det till nästa tävling. Klubbmästerskap (sådana som har KM i namnet) kostar 20 kronor. Alla andra klubbtävlingar är gratis.
* Obligatoriska fält
Klicka här för lista över vapenbeteckningar

Welcome , today is tisdag, 2023-02-07