Föreningsavgiften!
2020 är slut, Gott Nytt 2021! Om du inte betalt föreningsavgiften än så gör det omedelbums!

Tävlingsanmälan 2020

Upper page: Tävling och träning

Coronainformation: Observera att flertalet externa tävlingar är inställda. Vi försöker så snart vi kan uppdatera listan nedan när en tävling blir inställd, men det säkraste sättet att kontrollera vilka tävlingar som blir av är att gå till kretsens tävlingsschema.


Klicka här för HPSK:s tävlingsprogram för 2020. Här finns både kretstävlingar och klubbmästerskap.

Anmäl dig gärna med nedanstående formulär.

Du kan också gå igenom kretsens tävlingsschema, fundera på vilka tävlingar du vill vara med i och skicka en lista till Richard. Då kan han hänga på låset och anmäla så fort inbjudningarna dyker upp (först till kvarn är den gängse modellen). Du ser i formuläret nedan vilka uppgifter han behöver.

Här är den mycket viktiga information du behöver läsa innan du anmäler dig:

  • Observera att startavgifter för tävlingar ska skickas till klubbens konto innan anmälan. Du blir inte anmäld förrän betalning är gjord.
  • Inbjudningar brukar komma en månad eller mer innan tävlingsdag och anmälan bör göras redan på första inbjudningsdagen, så gör betalningar i god tid enligt kretsschemat.
  • Betala till klubbens plusgirokonto: 20 52 24-9. Märk med ditt namn och tävlingens namn. Startavgifterna ligger oftast på 100-120 kronor, betala in så att det täcker dina kommande tävlingar. Blir det ett överskott kan du ju alltid använda det till nästa tävling.
* Obligatoriska fält
Klicka här för lista över vapenbeteckningar

Welcome , today is onsdag, 2021-01-27