Du behövs i fältskytte-KrM!

Categories: Krutskytte, Tävling
Tags: No Tags
Comments: Comments Off
Published on: 2022-03-27

Är du nybörjare och intresserad av fältskytte eller skytte i allmänhet? Här är en chans att vara med bakom kulisserna på en tävling och se hur det går till.

Tänker du tävla i KrM i fältskytte? Då tar vi för givet att du redan är beredd på att anmäla dig som funktionär vid vår station.

Den 14 maj är det byggdag för kretsmästerskap i fältskytte vid Livgardets skjutfält nära Kungsängen. Dagen efter, 15 maj, är det tävling. Till en sådan tillställning krävs det funktionärer. HPSK brukar vara med både som tävlande och som funktionärer vid en av tävlingens stationer.

Skicka ett mejl till styrelsen om du vill ställa upp, mejladressen är
styrelsenhpsk.se.
Den arrangerande klubben ber snällt om åtta personer som kan hjälpa till från vår klubb. Då går det snabbt att bygga stationen och under tävlingsdagen kan man turas om att gå rundan och att sköta stationen när tävlingen pågår. Två av dessa åtta ska kunna vara kontaktpersoner.

Vill du veta mer om fältskytte och vad det innebär att vara funktionär? Fråga någon av våra erfarna fältskyttar, de har varit med förut och kan svara på alla frågor (t.ex. Adam, Mathias eller Mikael S).

Här hittar du årets tävlingprogram för stockholmskretsen

Comments are closed.

Welcome , today is torsdag, 2024-03-28