Hög tid att anmäla dig till Hemortens – nu med smak av magnum!

Categories: Påminnelse, Tävling
Tags: No Tags
Comments: Comments Off
Published on: 2021-03-31

Alla tävlingar, externa som interna, är inställda tills vidare. Alla utom Hemortens. Eller, som den heter officiellt, Rikstävlingen med pistol på hemortens banor. Hemortens skjuter vi på vår egen bana, på Sanda, under strikt coronaordnade former.

Du kan tävla i alla de vanliga klasserna, A1, A2, A3, B och C. För C finns även damklass. Nytt för i år är att det även finns en magnumtävling. Eftersom vi måste boka 50-metersbanan för magnumskyttet återkommer vi med mer info inom kort. Räkna med att ett begränsat antal magnumstarter kommer att finnas. OBS: Varje start kostar 70 kronor.

Tävlingen kommer att pågå från 1 maj till 6 juni. Du hittar en länk till förbundets inbjudan här nedan. Men observera, du ska inte anmäla dig till förbundet. Du ska anmäla dig via vår hemsida, under menyn Tävling och träning. Där hittar du Tävlingsanmälan 2021. Väldigt enkelt i år, det finns bara ett alternativ i listan.

Om du är ny i gamet och inte känner till tävlingen, läs inbjudan i länken och tala med en klubbkompis som kan förklara mer.

Här är länken till förbundets sida för inbjudan till Hemortens
Vi repeterar, anmäl dig via vår hemsida, klubben måste skicka en gemensam anmälan för de starter vi vill ha. För att vi ska hinna få de starter vi behöver i tid vill vi att du anmäler dig snarast.

Comments are closed.

Welcome , today is torsdag, 2024-03-28