Påminnelse: Guldjakten 2020

Tags: No Tags
Comments: Comments Off
Published on: 2019-12-28

Välkommen till Guldjakten på Sanda på nyårsdagen kl 12:00. Då är det dags att kora årets första guldskytt. Den som först skjuter sina sex guldserier vinner. Välj kaliber, men tänk på att allt under 9 mm deltar utom tävlan. Tävlingen håller på tills någon är klar med guldserierna eller tills vårdagjämningen infaller, vilket som inträffar först. Med lite tur hinner du hem till Ivanhoe eller backhoppningen.

God Jul och Gott Nytt Skytteår!

Tags: No Tags
Comments: Comments Off
Published on: 2019-12-23

En enkel julhälsning från oss alla till er alla. Stjärnan som gör tummen upp trots sitt tillstånd är det vinnande bidraget i årets Skinkskjutning, som vanligt en mycket trevlig tillställning. Tack alla som kom och bidrog till stämningen! Missa inte nästa års träff, tiden går fort och rätt som det är så är det dags att få sig ett skinkskjut igen. I går var det dock vintersolstånd, så från och med nu blir dagarna längre och ljusare, mer och mer tid till att öva!

Hög tid att betala medlemsavgiften!

Categories: Påminnelse
Tags: No Tags
Comments: Comments Off
Published on: 2019-12-07

Innan nyårsklockorna har ringt ut det gamla och ringt in det nya ska medlemsavgiften vara betald. Fixa det med en gång så är det gjort!

Betala med plusgiro eller Swish, men glöm för allt i världen inte att skriva ditt namn, medlemsnummer (eller personnummer) och ordet “medlemsavgift” i meddelanderutan.

Du hittar alla uppgifter om avgift och nummer på vår avgiftssida.

Juletider! Dags för Skinkskjutningen!

Categories: Påminnelse, Tävling
Tags: No Tags
Comments: Comments Off
Published on: 2019-12-02

Årets sista begivenhet närmar sig. Välkommen till den årliga Skinkskjutningen på söndag (8 december kl 11:00). Som vanligt skjuter vi någon konstig men rolig tävling, sen går vi till paviljongen och ser vem som möjligtvis vann, sen har vi prisutdelning med sedvanliga fina julpriser. I år är nyckeln till paviljongen tillgänglig, bara en sån sak!

Ta själv med de vätskor ni vill inmundiga (eget kaffe smakar alltid bäst!) så står klubben för kakor.

page 1 of 1

Kommande Händelser

HPSK Ranking 2024
Mnr Namn Poäng

Welcome , today is lördag, 2024-04-20