Handens går på SM och tar brons!

Categories: Tävling
Tags: No Tags
Comments: Comments Off
Published on: 2019-07-09

Uppdaterad på förekommen anledning (kolla längst ner i inlägget).

Fjärde och sista SM-dagen. Alla börjar bli lite slaka, men Mats ångar på och ligger tvåa inför finalen i A. Tyvärr räckte det inte till individuell medalj, men däremot drog han upp vårt lag till en säker tredjeplats.

Handens åker alltså hem med ett hedrande SM-brons! Eller rättare sagt, vi vaskade ceremonin och åkte hem innan vi fått våra medaljer. Till vårt försvar kan vi säga att vi inte hade en aning om att vi var så duktiga. Vi får presentera metallen vid senare tillfälle.

Några bilder från sista dagen, orken räckte inte riktigt till fotografering. En snygg 48:a från Mathias 45:a kan man alltid vila ögonen på.

Ytterligare en bild på koncentrerade skyttars ryggar.

Vår ordförande, som är redaktör på en biltidning på fritiden, testkörde Audis senaste monster till tävlingen. Och kör man en sån bil behöver man inte anstränga sig när man parkerar.

Han testade en Jeep också, misslyckades även med den parkeringen.

Som sagt, återkommer senare med lite SM-bronsskryt och en sammanställning över övriga tillkortakommanden. Kolla in resultaten på pistolsm2019.org så länge.

(Det blev i alla fall några standardpoäng sista dagen, och så ett SM-brons. Nämnde jag det?)

Rättelse: Vår vördade ordförande tog mig i örat och sa att jag inte hade en siffra rätt. Det var inte han som parkerade Audin och det var inte en Audi utan en Toyota och det var inte han som parkerade Jeepen och det var inte en Jeep utan en Volvo. Fast den här Volvon kallas Valp, så någon anknytning fanns det ju 😀

Comments are closed.

Welcome , today is tisdag, 2024-03-19